Categorie: Actual

mircea roscaReporterii Stop Infractori au intrat în posesia denunțului de la care a început dosarul instrumentat de DNA pe numele președintelui PNL Prahova.

Iată ce scria omul de afaceri din Prahova în denunțul făcut împotriva lui Mircea Roșca: "IN ANUL 2011 AM CUMPARAT IN DOUA RANDURI DOUA TERENURI LA LICITATIE DE LA PRIMARIA AZUGA, DUPA CE L-AM CUMPARAT PE PRIMUL A AFLAT MIRCEA ROSCA CA TREBUIE SA-L CUMPAR SI PE AL DOILEA FARA DE CARE NU PUTEAM SA-MI REALIZEZ OBIECTIVUL, M-A CONTACTAT SI MI-A SOLICITAT DOUAZECI DE MII DE EURO PENTRU A NU IMPIEDICA CONSILIERII SA VOTEZE FAVORABIL. I-AM DAT SUMA SOLICITATA PRIN NUMITUL POPESCU GABI SEF AL PNL AZUGA SI VOTUL CONSILIERILOR A FOST FAVORABIL .

UN ALT ASPECT IN CE PRIVESTE ACTIVITATEA INFRACTIONALA A LUI MIRCEA ROSCA ESTE CA IMPREUNA CU ROTILA ADRIAN , VAR PRIMAR AL LUI MIRCEA ROSCA , AU DETINUT FIRMA STANEVIP, FIRMA CU CARE A CASTIGAT FRAUDULOS MAI MULTE LICITATII PUBLICE , SI CU FONDURI NERAMBURSABILE LA PRIMARIA SINAIA , LUCRARI PE CARE LE-A REALIZAT, A INCASAT BANII SI , IN LOC SA PLATEASCA FURNIZORII , A INTRODUS FIRMA IN INSOLVENTA SI A FOLOSIT BANII IN CAMPANIA ELECTORALA."

Denunțul integral, pe stopinfractori.ro.

Back To Top