Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La congresul partidului, conservatorii au introdus în statut şi înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte, special creată pentru primarul sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu-Piedone. La Congresul PC s-a lansat şi noul imn al partidului. Piesa „Ca românul nu-i niciunul”, interpretată de Fuego este o combinaţie de manea cu un cântec de nuntă.

Despre Cristian Popescu zis şi Piedone se pot spune multe, una dintre bârfele toxice la adresa supraponderalului "incoruptibil" fiind legată de activitatea acestuia dinaintea alegerii sale în funcţia de primar al Sectorului 4. Gurile rele spun că, în afara rolului de inspector incoruptibil aflat în control pe la diferite unităţi, de la care presa nu lipsea, Piedone trăgea nişte chefuri monstru prin cârciumile conduse de patroni înfricoşaţi de puterea şi influenţa acestuia. Chefurile se ţineau până-n zori, iar la acestea Piedone se dădea în spectacol, participând la orgii bahice ce se lăsau, conform surselor noastre, inclusiv cu distrugerea mobilierului localelor.

Back To Top