Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mircea cosma 3UPDATE: Mircea Cosma, președintele CJ Prahova, a părăsit sediul DNA Ploiești, declarându-le reporterilor prezenți că a luat la cunoștință de acuzațiile procurorilor, acesta spunând că are calitatea de inculpat în acest dosar. „De lucrările din Comarnic răspunde orașul Comarnic și HidroPrahova. Consiliul Județean nu răspunde decât de stațiile de epurare care deservesc mai multe localități. Când s-a ținut acea licitație, eu eram în spital. Nu știu nici cine a câștigat-o, nici cum a câștigat-o. O să citesc dosarul miercurea viitoare”, a declarat Mircea Cosma la ieșirea din sediul DNA

UPDATE: Și deputatul PSD Vlad Cosma a fost adus la DNA Ploieşti pentru audieri. Președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a fost adus cu mandat la DNA Ploiești, pentru a fi audiat în dosarul care îl vizează pe cumnatul lui lui Victor Ponta, Iulian Herțanu.

Deputatul PSD Vlad Cosma este şi el audiat, marţi, la DNA Ploieşti, în dosarul vizând fraudarea de fonduri UE şi în care au fost aduşi cu mandat la DNA Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi parlamentarul Sebastian Ghiță.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Vlad Cosma, fiul şefului CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost adus cu mandat la sediul DNA Ploieşti.Dosarul vizează modul de derulare a lucrărilor pentru introducerea canalizării în zeci de localităţi din Prahova, inclusiv Comarnic.

Lucrările sunt făcute în baza unui proiect european, fiind executate de SC Hidro Prahova SA, societate constituită prin asocierea Consiliului Judeţean Prahova cu mai multe consilii locale din judeţ, precum şi de SC Euroconstruct Trading 98 SRL şi SC Grossman Engineering Group SRL, una din firmele lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, titrează Mediafax.

Mircea Cosma a declarat, la intrarea în sediul DNA, că nu știe care sunt acuzațile pe care i le vor aduce procurorii. Întrebat dacă ar legătură cu proiectul despre care este vorba în dosar, Mircea Cosma a răspuns că a fost președintele CJ Prahova și are legătură cu toate proiectel din județ.

 

La această oră, Mircea Cosma este audiat, alături de deputatul Sebastian Ghiță și cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu.

MAI MULTE DESPRE DOSARUL HERȚANU CITEȘTE AICI

Mircea Cosma și fiul său, deputatul Vlad Cosma, mai sunt cercetați pentru infracțiuni de corupție.

Mai mult despre dosarele în care este implicată familia Cosma

Back To Top