Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

ambulanta interventieAproximativ 20 elevi şi un adult de la Şcoala Generală din Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, au fost preluaţi de mai multe ambulanţe SMURD şi SABI, precum şi de un elicopter SMURD, şi transportaţi la spitalele Elias, Grigore Alexandrescu şi Floreasca din Capitală. Prima suspiciune a fost că tinerii s-ar fi intoxicat cu vapori de clor. Ulterior, echipajele de pompieri au descoperit că intoxicația ar fi cu monoxid de carbon de la instalația de încălzire a unitățiid e învățământ.

Cadrele didactice și medicii ajunși la fața locului au suspectat, inițial, că de vină pentru intoxicația elevilor ar fi fost vaporii de clor, substanţă cu care au fost spălaţi pereţii şcolii. În urma incidentului toţi elevii din unitate fiind evacuaţi.

După investigația echipajelor pentru situații de urgență, s-a descoperit că de vină a fost nivelul mare de monoxid de carbon din toate încăperile unde elevii s-au simțit rău. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, copii de la şcoala din Tâncăbeşti au acuzat stări de rău, substanța ar fi provenit de la o scurgere a sistemului de încălzire din unitatea de învățământ, școala având două centrale termice.

Unul dintre elevi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca, nouă sunt transportaţi cu ambulanţe SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", iar alţi patru sunt aduşi la Elias cu ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABI), a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, titrează Mediafax.

Reprezentanți ai MAI au recomandat închiderea instituției de învățământ pe o perioadă nedeterminată, până la înlăturarea oricărui pericol.

 

Back To Top