Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

monica iacob ridzi condamnare definitiva 5 ani inchisoareDupă verificările făcute, Agenţia Naţională pentru Integritate a stabilit că fostul ministru Monica Iacob Ridzi nu a minţit în declaraţia de avere, susţine avocatul acesteia. Controlul a vizat perioada 2008-2012. Răspunsul a venit însă prea târziu ca să mai poată influenţa sentinţa dată de Înalta Curte. Monica Iacob Ridzi a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Procurorii DNA susţin că fostul ministrul al Tineretului şi Sportului ar fi favorizat două firme private, cărora le-ar fi dirijat peste 600.000 de euro pentru organizarea Zilei Tineretului, din mai 2009. Avocatul afirmă că ea este foarte bolnavă, iar starea i s-a agravat în penitenciar, unde nu poate beneficia de tratamentul necesar. Din acest motiv, apărătorul vrea ca fostul ministru să fie transferat de la Penitenciarul Gherla din Cluj-Napoca, într-un spital penitenciar.

Alexandru Chiciu, avocatul Monicăi Iacob Ridzi, a declarat: „Este într-o stare fizică deplorabilă, este un om cu 13 boli, este un om care abia se ţine pe picioare, la propriu. Îl rog pe ministrul Justiţiei, îl rog să părăsească biroul ăla luxos în care se află să vadă cum stau deţinuţii, cum stau cei care au grijă de deţinuţi, pentru că nu este doar o problemă a deţinuţilor, este şi a celor care au grijă de deţinuţi. Sistemul penitenciar este la pământ".

Mai  multe AICI

 

Back To Top