Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

iulian badescu la dnaPrimarul Ploieștiului află, astăzi, dacă va fi arestat. Iulian Bădescu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la DNA Ploiești. Procurorii îl acuză de luare de mită și abuz în serviciu. Bădescu a fost adus, miercuri, la sediul Tribunalului Prahova, cu ambulanța.

Primarul Iulian Bădescu nu și-a petrecut noaptea în arest, ci internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce i s-a făcut rău în drum spre arestul IPJ Câmpina. El a ajuns la spital cu hipertensiune și glicemie mare. După ce a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe s-a hotărât internarea acestuia pentru a fi ținut sub observație peste noapte.

Procurorii afirmă că, în calitate de primar al municipiului Ploieşti şi ordonator principal de credite, Iulian Bădescu ar fi semnat, la data de 21.01.2013, un contract de cooperare încheiat între municipiul Ploieşti şi Asociaţia Comunitară ,,Lupii Galbeni 2012" Ploieşti şi, la data de 28.06.2013, a semnat regulamentul privind punerea în aplicare a acestuia, în lipsa vizei de control financiar preventiv propriu, sustrăgând aceste operaţiuni controlului de legalitate, regularitate şi încadrare în creditele bugetare şi a dispus plata sumei de 8.000.000 lei (în trei tranşe) către asociaţie, deşi cunoştea că nu este legală. Aceste fapte au avut ca rezultat prejudicierea bugetului local cu suma anterior menţionată, precum şi obţinerea de către Asociaţia Comunitară ,,Lupii Galbeni 2012" Ploieşti a unui folos necuvenit de aceeaşi valoare. Prin semnarea contractului şi a regulamentului sus menţionate, inculpatul Bădescu Iulian şi-a îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu prevăzute de Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale și a încălcat dispozițiile din O.G. nr. 119/1999 privind controlul intern şi controlul financiar preventiv şi pe cele din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale.
Acelaşi inculpat i-a pretins unui reprezentant al Asociaţiei Comunitare ,,Lupii Galbeni 2012" Ploieşti, în schimbul derulării contractului de asociere şi a regulamentului de aplicare a contractului, precum şi a efectuării plăţilor către Asociaţie, suma de 300.000 euro reprezentând un comision de 10% din valoarea totală a sumelor ce urmau ce urmau a fi acordate de primărie jucătorilor echipei de fotbal ,,F.C. PETROLUL" Ploieşti, ale cărei interese erau reprezentate de Asociaţia Comunitară, precum şi foloase necuvenite constând în contravaloarea transportului şi a cazării, în perioadele ianuarie - februarie 2013, respectiv ianuarie – februarie 2014, la două hoteluri din Turcia unde inculpatul Bădescu Iulian a însoţit echipa în desfăşurarea cantonamentului.

Back To Top