Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitiiPoliţiştii de investigare a criminalităţii economice au descins, miercuri, la mai multe firme din Bucureşti acuzate de înşelăciune şi evaziune fiscală prin activităţi de teleshopping.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au realizat percheziţii la domiciliile reprezentanţilor unei societăţi comerciale bănuiţi de înşelăciune şi evaziune fiscală.

Totodată, au fost puse în executare două mandate de aducere, urmând ca faţă de persoanele identificate să fie luate măsurile legale ce se impun, se arată în comunicatul Poliției Române.

În fapt, reprezentanţii societăţii comerciale, care desfăşoară activităţi comerciale prin intermediul unui web-site de prezentare şi desfacere a unor produse de menaj şi de uz casnic, sunt bănuiţi că ar fi comercializat unele produse ce nu corespundeau cu cele comandate de clienţi, ar fi fost de o calitate inferioară celor prezentate sau nu ar fi funcţionat în conformitate cu specificaţiile prezentate pe pagina de internet.

De asemenea, aceştia mai sunt bănuiţi că ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii comerciale mai multe cheltuieli fictive, iar sumele de bani obţinute din vânzarea bunurilor ar fi fost transferate în conturi bancare personale şi retrase ulterior de la ATM-uri.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, respectiv ofiţeri de investigare a criminalităţii economice, specialişti criminalişti, precum şi luptători S.I.A.S..

Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Mai multe AICI

 

Back To Top