Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Cosma MirceaPreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, urmărit penal în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti, pentru a da declaraţii în acest dosar, el spunând că până acum nu a făcut acest lucru.

 

Mircea Cosma, pus sub acuzare pentru sprijinirea unui grup infracţional în dosarul în care este arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, s-a prezentat, joi, în jurul orei 9.20, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat.
Cosma, care a venit însoţit de avocatul său, a spus că până acum nu a dat declaraţii în acest dosar, el nefăcând alte precizări cu privire la calitatea sa de suspect.
Surse judiciare au declarat că, joi, la DNA Ploieşti este aşteptat şi fiul lui Mircea Cosma, deputatul PSD, Vlad Cosma, şi el inculpat în acelaşi dosar şi că, tot joi, procurorii anticorupţie au citat pentru audieri în acelaşi caz un alt politician din judeţ.

 

Revenim cu detalii

Back To Top