Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ionut-ionescu-ploiestiIonuț Ionescu este, începând de vineri seară, în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Magistrații Tribunalului Prahova au aprobat cererea DNA de arestare a consilierului municipal ploieștean, după ce procurorii anticorupție au formulat asupra lacestuia acuzații legate de presupuse infracțiuni de luare de mită.

Potrivit unui comunicat DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului IONESCU IONUŢ CRISTIAN, manager al Unității de Implementare a Proiectului (U.I.P.), „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova" în cadrul S.C. Hidro Prahova S.A., la data faptelor, cu privire la săvârşirea a 3 infracțiuni de luare de mită.

În ordonanţa de reţinere se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

În primăvara anului 2013, în contextul derulării unui contract de lucrări cu finanţare europeană având ca obiect „Reabilitare şi extindere SEAU în oraşele Sinaia, Breaza – STAP în oraşele Comarnic şi Sinaia, judeţul Prahova" ), în valoare de 62.141.862,62 lei, inculpatul Ionescu Ionuţ Cristian, a pretins suma de 1.000.000 euro, solicitând şi plata cu celeritate a unui avans de 200.000 Euro din suma totală pretinsă, reprezentanţilor asocierii de firme câştigătoare a licitației.

Aceste sume de bani au fost pretinse de inculpat pentru a sprijini firmele respective pe parcursul derulării contractului, prin prisma atribuţiilor de serviciu pe care le avea în calitatea deţinută, atribuţii care presupuneau, în esenţă, coordonarea şi controlul derulării procedurilor de achiziţie şi a efectuării lucrărilor după atribuirea contractelor, respectiv conducerea activităţii din punctul de vedere al managementului de contracte, managementului financiar şi al implementării tehnice pentru toate componentele proiectului..
Referatul DNA AICI

Back To Top