Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caloriferPotrivit unui comunicat de presă al operatorului Dalkia, sezonul de încălzire se poate încheia numai dacă timp de 3 zile consecutiv, în intervalul 18.00- 06.00, temperaturile exterioare depășesc media de + 10 °C, conform Hotărârii de Guvern 425 din 1994. Condițiile legale pentru încheierea sezonului nu au fost încă îndeplinite.

Deși temperaturile diurne au crescut simțitor în ultima perioadă, pe timpul nopții ele rămân scăzute, astfel încât disconfortul termic se poate instala foarte ușor în interiorul apartamentelor rămase neîncălzite.

Dalkia continuă să monitorizeze, în permanență, ca și până acum, evoluția datelor meteo pe care le primește de la INMH, în vederea respectării legislației în vigoare.

Pentru toate punctele termice și modulele automatizate, exploatate de societatea noastră, alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13, 5°C și repornește când aceasta scade sub pragul menționat.

Centrul de Apel Dalkia: numerele de telefon: 0 800 800 255 și 0244 408 888. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top