Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

penitenciarJoi, 2 aprilie 2015, Penitenciarul Ploieşti în colaborare cu Protoieria Ploiești și Protoieria Târgșorul Vechi au organizat o vizită la Mânăstirea Turnu – Prahova, la care au participat șapte persoane condamnate, clasificate în regim semideschis.

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Ploiești, activitatea a avut ca scop exersarea de către persoanele private de libertate, în afara spațiului carceral, a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală și reintegrarea socială, înțelegerea utilității obiectivelor de cult pentru a le putea cinsti cu respectul cuvenit, reducerea diferențelor dintre viața de detenție și lumea exterioară, precum și creșterea gradului de cultură generală și religioasă.

„Pentru persoanele aflate în detenţie, vizita la un loc sfânt reprezintă deschiderea unei porţi spre libertate, precum şi deschiderea unui nou univers de cunoaştere şi de experimentare a unor noi modalităţi de trăire socială, în armonie cu semenii şi mai aproape de Dumnezeu", se mai afirmă în comunicat.

Back To Top