Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghita dnaSebastian Ghiţă a ajuns la sediul DNA Ploieşti în jurul orei 9.00 şi a refuzat să facă declaraţii cu privire la motivele pentru care a fost chemat din nou în faţa procurorilor.

Surse judiciare informează că parlamentarul a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că anchetatorii vor pune sechestru pe o parte din averea sa în dosarul în care este acuzat de sprijinire de grup infracţional organizat în dosarul numit Canalizare la Comarnic, în care este cercetat și cumnatul premierului Ponta, iulian Herțanu, dar și președintele CJ Prahova, Mircea Cosma și fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma. Ca și Sebastian Ghiță, ultimii doi se află sub control judiciar, iar Herțanu se află în arest la domiciliu.

Nu sunt elemente care să reclame o potențială măsură la adresa mea. Dacă suntem răbdători și dacă explicăm de câte ori ne-am întâlnit, ce am discutat, în ce fel, cred că domnii procurori vor vedea dacă una din discuțiile sau acțiunile mele au însemnat vreo presiune la adresa autorităților județene. Nu cred că există elemente din care să reiasă că l-am ajutat pe acest domn, Herțanu, pe funcționarii CJ Prahova nu îi cunoșteam. Nu pot să îmi dau seama astăzi unde să se găsească o dovadă prin care eu să îi fi sprijinit. Nu am beneficiat de ceva de pe urma acestor oameni, nu am avut o astfel de legătură cu această firmă. Din ce mi-am dat seama eu, sau familia Cosma, nu îi cunoaștem prea bine pe acești oameni. Mai devreme sau mai târziu vom convinge că nu am avut nici intenția nici dorința să îi ajutăm. FIIND VORBA DE UN CONTRACT CU FONDURI EUROPENE, NICI NU PREA AI CUM SĂ ÎI AJUȚI", a declarat Sebastian Ghiță la ieșirea din DNA.

Sebastian Ghiţă are, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din iunie 2014, trei terenuri intravilane în Ploieşti, dobândite în 1999, 2003 şi 2008. De asemenea, el are, împreună cu soţia sa, o casă în Ploieşti, cu o suprafaţă de 1.211 metri pătraţi cumpărată în 2009.

Ghiţă are şi ceasuri de 900.000 de euro, dobândite între anii 1997-2012, precum şi bijuterii de peste trei milioane de euro, dar şi obiecte de artă de 13 milioane de euro.

Conform declaraţiei de avere, deputatul are trei conturi în bănci, unul de 5,5 milioane dolari, deschis în 2013 la Raiffeisen Bank, dar şi unul de 18 milioane de euro, din 2011, la UBS Elveţia, despre care precizează că este fond de investiţii.

Totodată, el a acordat două împrumuturi în nume personal de peste 90 de milioane de euro şi patru milioane dolari lui Alexandru Iacobescu.

Back To Top