Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

walterProcurorii DIICOT Ploiești şi poliţiştii Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate fac 37 de percheziţii în judeţele Prahova, Ilfov, Giurgiu, Cluj, Satu Mare, Braşov şi Brăila, precum şi în Capitală, fiind vizate 23 de persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Surse apropiate anchetei informează că suma spălată s-ar ridica la valoarea de 18 milioane de euro, creându-se, astfel, un prejudiciu de aproximativ 4 milioane de euro la bugetul de stat.

Suspecţii ar fi folosit mai multe firme "fantomă" controlate prin interpuşi, societăţi cu care aceştia au semnat mai multe contracte fictive privind livrări de bunuri sau prestări servicii.

Printre locațiile percheziționate regăsim și locuința fostului acționar majoritar al Petrolului, Florian Walter, dar și în cea a lui Nicolae Capră, finanțatorul Petrolul.

Cu două săptămâni în urmă, Walter a fost citat, ca martor, la DNA Ploiești, fiind confruntat cu Daniel Capră în legătură cu dosarul în care fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu este acuzat că ar fi finanțat, în mod ilegal, echipa Petrolul Ploiești. Jurnaliștii incomod.ph scriu că Nicolae Capră este și denunțătorul lui Florian Walter.

Dosarul este instrumentat de DIICOT Ploieşti, astfel că persoanele care vor fi ridicate în urma percheziţiilor vor fi duse la audieri la această structură.

Florian Walter a fost actionar majoritar al FC Petrolul, precum şi unul dintre acţionarii echipei Dinamo, club de la care s-a retras în 2009. El a preluat apoi clubul Universitatea Cluj, iar în vara anului 2012 a plecat la FC Petrolul. Din vara anului 2013, Walter a revenit la U Cluj.

Back To Top