Categorie: Actual

veolia energie lucrariÎn data de 7.05.2015, Veolia Energie Prahova începe seria lucrărilor de vară cu o intervenție pe Magistrala 2 Sud.

Lucrările în zona definită pe harta de mai jos se vor desfășura între orele 8.00-16.00, interval în care alimentarea cu apă caldă va fi sistată în acest perimetru.

Echipele Veolia Energie Prahova vor interveni asupra unei zone ce prezintă un potențial risc de avarie și vor monta vane de secționare, ce vor permite izolarea, reducerea zonelor afectate și remediarea rapidă în caz de avarie.

Scopul acestei acțiuni, care deschide sezonul lucrărilor de vară, este de a crește gradul de continuitate în alimentarea cu energie termică și apă caldă a peste 2100 de apartamente situate în zona de sud a orașului Ploiești, anunță operatorul într-un comunicat trimis presei.

Echipele noastre vor face tot posibilul pentru a reduce la minim timpul necesar intervenției.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la Centrul de Apel non–stop, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă).

Pe plan local, începând cu data de 24 aprilie 2015, Dalkia Termo Prahova a devenit Veolia Energie Prahova.

De la sfârșitul anului 2014, Grupul Veolia a preluat integral activităţile Dalkia din perimetrul internațional, ca urmare a încheierii colaborării cu Electricité de France, partenerul său de lungă durată din Franța. Toate fostele entități Dalkia din lume vor prelua numele acționarului unic – Veolia.

Back To Top