Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

ionita florian gips„Ce mi-a făcut aseară un contribuabil plătitor de taxe și impozite "extrem de prietenos "... 4 zile concediu medical și imobilizat braț stâng atela gipsată intre 7 și 10 zile.

Frumosă meseria de polițist..." – Această declarație îi aparține lui Florian Ioniță, fost lider al SNPPC Prahova, în prezent polițist la Secția 1 Ploiești. Ioniță scrie, pe pagina personală Facebook, că a fost chemat să intervină în sprijinul unor colegi, dar un „șmecher" din Ploiești a făcut în așa fel încât să ajungă la Ortopedie.

„Ionita Florian Am intervenit în sprijinul unor colegi de la Secția 1 Politie și un smecher de Ploiești a făcut în asa fel ca am ajuns la Urgente Ortopedie la Spitalul de Urgente Prahova."

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, încă se fac verificări pe tema incidentului raportat de Florian Ioniță, dar se merge mai mult pe ideea de accident de muncă.
Surse din cadrul ISJ Prahova au declarat că polițistul Ioniță a fost chemat la o intervenție, de către colegii de la Poliția Rutieră, care încercau să legitimeze un individ nervos, aflat pe scaunul din dreapta al unei mașini, la volanul căreia se afla o femeie.
Cum persoana respectivă a refuzat să prezinte actele de identitate, după ce a adresat mai multe cuvinte grele oamenilor legii, polițiștii ar fi încercat să-l ducă la secție. Până la urmă, indivul a și fost sancționat contravențional.
Conform IPJ Prahova, în acea îmbulzeală, Florian Ioniță a picat și s-a lovit la cot, dar fără să fie lovit în mod intenționat – sursa max-media.ro.

Back To Top