Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ionita florian gipsJurnaliștii stopinfractori.ro informează că agresorul polițistului Florian Ioniță care, acum câteva zile a ajuns cu mâna în gips în urma unei altercații petrecute la o intervenție în trafic, este omul de afaceri prahovean Laurențiu Manasieru, patronul Don International.

Laurențiu Manasieru, patronul Don Internațional, este fostul șofer al lui Bogdan Preda, zis Bijucă, cercetat penal într-un dosar penal de evaziune fiscală și spălare de bani.

În presa locală s-a scris că afaceristul Manasieru a fost ajutat să preia mai multe afaceri controlate de Bijucă de Emanuel Saghel, ofițer la BCCO și drept mulțumire, Manasieru i-ar fi plătit lui Saghel o excursie în Grecia.

Despre Manasieru se spune că este apropiat, chiar fin, cu afaceristul Gabriel Crângașu. Și Emanuel Saghel este finul lui Crângașu, la fel și Adrian Rădulescu, adjunctul șefului IJP Prahova.

Surse din cadrul Poliției au precizat că în momentul în care Florian Ioniță a încercat să îl convingă pe Manasieru să se legitimeze acesta l-ar fi amenințat că va avea probleme și chiar va fi dat afară din Poliție, făcând referire evident la relațiile de prietenie cu Saghel, Rădulescu dar și Cristi Manea, șeful Poliției Ploiești.

Sursa: stopinfractori.ro

Back To Top