Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

principesa margareta a romanieiVineri, la Brașov, în cadrul Adunării Generale a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a fost aleasă președinte al Crucii Roșii Române.

Principesa Moștenitoare Margareta a fost aleasă cu 87 la sută din voturile valabile exprimate, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a fost înființată în anul 1876, în timpul domniei Regelui Carol I. Organizația a fost susținută, încă de la începuturi, de Familia Regală. Regina Elisabeta, Regina Maria și Regina-mamă Elena s-au implicat cu devotament și abnegație în acțiuni umanitare ale Crucii Roșii Române.

Principesa Moștenitoare Margareta a declarat, în cadrul Adunării Generale:

Prezența Familiei Regale alături de Crucea Roșie Română este o realitate istorică, respectată de societatea românească.

Am convingerea că demersul meu de a prelua calitatea de Președinte al Crucii Roșii Române este benefic și potrivit pentru cauza acestei prestigioase organizații.

Cred că mă voi bucura de încrederea dumneavoastră și că vom putea acționa corespunzător și în spiritul Valorilor Fundamentale ale Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie.

Implicarea Familiei Regale a României în activitatea Societății Naționale de Cruce Roșie din România este un reper al organizației.

O perioada lungă de timp activitatea organizației s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Reginei Maria. Suverana a avut o extraordinară activitate caritabilă în timpul Primului Război Mondial.

Regina Elisabeta, Regina Elena și Regina Ana au avut, în diferite epoci, propria lor participare la război și o activitate medicală susținută, pentru tratarea răniților, și o activitate socială dedicată familiilor care pierduseră pe cei dragi.

Educată în sociologie medicală, am fost implicată în proiectele internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură din cadrul Naţiunilor Unite. Am lucrat și ca voluntar, în Etiopia, Sudan, Zambia, Elveția, Marea Britanie și Italia.

Am avut o experiență proprie în domeniul social și medical înainte de anul 1989, dar mai ales după venirea în România, acum 25 de ani.

Toate acestea sunt motive pentru care mă consider potrivită pentru această funcție.

Vă mulțumesc!

Back To Top