Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

justitieNicolae Capră, unul dintre principalii finanţatori ai echipei FC Petrolul Ploieşti a fost trimis în judecată într-un alt dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat. Este vorba despre dosarul ROMPREST, instrumentat de procurorii DIICOT, titrează observatorulph.ro.

În acelaşi dosar, care se află pe rolul Tribunaluli Prahova, au mai fost trimise în judecată alte 17 persoane, printre care se află şi POP IUSTIN ATANASIU, un profesor universitar din Cluj, considerat liderul grupării de evazionişti. Florian Water, patronul societăţii de salibrizare Romprest, parte responsabilă civilmente în acelaşi dosar, nu va fi judecat deocamdată. Având în vedere că acesta este dispărut încă de la data percheziţiilor domiciliare, procurorii ploieşteni au fost nevoiţi să disjungă cauza în ceea ce-l priveşte pe Walter.

Acesta, pentru a putea fi trimis în judecată alături de ceilalţi inculpaţi, trebuie mai întâi audiat, doar că nici la această dată poliţiştii nu au dat de urma lui. El este dat în urmărire internaţională, existând informaţii că a părăsit teritoriul României după ce ar fi fost avertizat este vizat de o amplă anchetă.

Florian Walter este suspectat că a iniţiat şi coordonat gruparea suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, operaţiuni financiare în care este implicată SC Compania Romprest Service SA, alături de alte societăţi comerciale, multe dintre acestea considerate firme-fantomă. Prejudiciul în acest dosar a fost calculate de anchetatori la suma de aproximativ 20 de milioane de lei.
Astăzi, la Tribunalul Prahova are loc primul termen în acest dosar. Sursa: observatorulph.ro

Back To Top