Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

Habitat for Humanity credit Ovidiu MicsikHabitat for Humanity România a lucrat luni alături de echipa Discovery Networks pe șantierul din Ploiești, pentru a sprijini patru familii cu venituri mici să aibă un loc numit acasă. Evenimentul face parte dintr-o inițiativă pe care Discovery o are anual la nivel global – Impact Day – și prin care angajații companiei sunt voluntari pentru proiecte care aduc o schimbare reală în viețile oamenilor.

Anul acesta, angajații Discovery care coordonează operațiunile pentru Europa de Sud-Est din biroul de la București au ales să dea o mână de ajutor la realizarea fundației pentru patru locuințe simple, decente și accesibile.

Prin proiectul „Construim împreună pentru comunitate", Habitat for Humanity România va construi în sistem cvadruplex opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016. Habitat for Humanity România a început în luna mai 2015 construcția primului cvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români.

Familiile cu venituri mici din Ploiești pot aplica pentru o locuință Habitat for Humanity până pe 30.06.2015. Criteriile de selecție și detalii despre procedura de aplicare se găsesc pe website-ul asociației www.habitat.ro urmând linkul.

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii defavorizate, construcția unui centru comunitar independent energetic în Boldești-Scăieni și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 18 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască. www.habitat.ro

Despre Discovery Communications

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial pe segmentul canalelor TV cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii. De peste 30 de ani, Discovery le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra, Discovery Science și OWN: Oprah Winfrey Network. În 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

De asemenea, Discovery este un furnizor important de produse şi servicii educaţionale în şcoli, prin intermediul Discovery Education, şi deţine un portofoliu divers de servicii media digitale, printre care Discovery Digital Networks. În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii, fiind difuzate în 20 de limbi. Pentru mai multe informații, vizitați www.discoverycommunications.com

Back To Top