Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

depresiePortalul Myploiesti.ro începe, la finalul acestui an școlar, campania "Profesor de Nota 4", prin care se dorește sprijinirea părinților copiiilor abuzați fizic și psihic de profesori care n-au mai fost de mult la o evaluare psihologică, care nu stiu sa predea, care isi umilesc elevii sau îi jupoaie de bani. Myploiesti.ro începe serialul cu povestea unei mămici din Ploiești care trece printr-o adevarată dramă: fiica ei este în pragul sinuciderii!

"Am o fetita care a terminat acum cls a 8-a, la Liceul ***, din semestrul 2 am mutat-o in alta scoala pentru ca intrase intr-un anturaj nepotrivit, si dupa ce am mutat-o, o colega de clasa a raspandit zvonul ca a fost exmatriculata pentru ca a facut avort! Copilul meu a facut depresie, plangea incontinuu, nu mai voia sa se duca la scoala!

Am fost cu ea la IML, i-am scos certificat medico-legal ca este virgina, am facut plangere la Inspectorat, am fost la Protectia Copilului, la psihiatru, la psiholog unde merge si in prezent. Desi au trecut trei luni, are tentative de suicid si inca mai trebuie sa faca terapie. Problema este ca acea fetita a recunoscut ca ea a raspandit zvonul acesta, desi stia ca nu este adevarat, dar ca de fapt d-na diriginta i-a spus mamei ei acest lucru.

Aceasta conversatie cu directoarea si cu acea fetita o am inregistrata dar directoarea, in hotararea consiliului de administratie a scris ca nu sunt probe si ca nu poate controla lumea virtuala. Dansa nu stie ca eu am filmat-o si acum i-am facut o reclamatie la inspectorat si o contestatie privind hotararea scolii,, pentru ca aceea fetita nu a fost in nici-un fel sanctionata si toti incearca sa musamalizeze. Eu am probe video si audio plus conversatiile copiilor care spun ca diriginta si directoarea au spus asa ceva si doresc sa fac totul public.

O sa ma duc in audienta la prim-procuror cu toate dovezile. Copilul meu nici acum nu este bine, eu nu mai suport s-o vad asa si vreau sa se faca dreptate iar cine este vinovat sa plateasca si sa-i ceara scuze pentru ca mi-au distrus copilul, aseara mi-a zis ca ea nu vrea sa mai dea examen pentru ca nu mai stie nimic, uita tot, eu simt ca innebunesc cand o vad asa!" - sursa myploiesti.ro

Back To Top