Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

viorel dosaru ipj prahovaColegii de la PH-online.ro postează o informație, la care adaugă un clip video, legată de un incident petrecut sâmbătă, în miezul zilei, pe strada Gh. Grigore Cantacuzino (Moș Crăciun). Se bat niște cetățeni și CETĂȚENCE în mijlocul străzii. O scenă obișnuită, din ce în ce mai des vizionată, în Ploiești. Personal, numai săptămâna trecută am asistat la una. Poliția a venit după o jumătate de oră. Pe jos! Mai trebuiau să fluiere. Detalii AICI

Bătăușul a fost amendat. În timp ce se scria amenda, înjura, relaxat, victima, care aștepta la câțiva metri mai încolo. Uite, eu mă abțin și nu vă fac, precum colegul Cătălin Stavri, milițieni. Încă mă controlez. Dar, domnule comisar-șef Dosaru, începeți să fiți fermi cu tulburarea liniștii publice, că începe lumea să nu se mai simtă în siguranță pe stradă. Nu aveți mașini, nu aveți aia, nu aveți aia? Nu mă interesează. Pentru că, în cazul la care am asistat, victima a luat numai un pumn, nu mai mulți. Dar dacă îl călca în picioare agresorul, timp de o jumătate de oră, până când ați ajuns voi?

Încă o chestiune foarte importantă: credeți că după ce ați scos pixul și procesul-verbal, agresorul se va corija, va deveni un cetățean model? De ce nu sunteți fermi? Dacă îți faci dreptate singur, ești infractor, nu? Cerem ajutor să nu punem mâna pe bâte să devenim infractori. Vă rugăm frumos, domnule Dosaru. To protect and to serve, remember?

punctulpeignat.ro

Back To Top