Categorie: Actual

scandal tigani cimitir bolovaniUn cititor ne-a relatat, într-un mail trimis pe adresa redacției, o scenă incredibilă petrecută în incinta cimitirului ploieștean Bolovani. Duminică, în jurul orelor 14.00, un grup de opt țigani a făcut scandal în perimetrul din apropierea capelei cimitirului.

„În capelă era, probabil, adus un elev, sau așa ceva, deoarece erau foarte mulți copii, elevi, afară, asistând în liniște la o slujbă, cred. Oricum erau foarte mulți copii. Țiganii erau foarte aproape de ei, înjurau, își băgau și își scoteau, aveau acordeoane cu ei, făceau foarte urât. Mi se părea o scenă pur și simplu medievală, incredibilă pentru secolul în care trăim. Erau opt inși, din câte am văzut. Am apucat să fac o poză.

Am întrebat paznicul de ce nu face ceva, să sune la Poliție. Omul mi-a spus că ce să facă poliția, că îi este frică. Adevărul este că aveau un comportament verbal agresiv, se purtau foarte urât, erau și tatuați, te intimidau la prima vedere. Săracii elevi, probabil că veniseră la vreun copil, sau așa ceva. Mi s-a părut incredibil și m-am gândit să vă scriu. Nu este posibil să ne simțim total în nesiguranță, să nu mai putem să trăim liniștiți din cauza unor indivizi care nu au nimic în comun cu civilizația și care fac ce vor și nimeni nu îi deranjează cu nimic", ne-a declarat cititorul care a preferat să își păstreze anonimatul.

Back To Top