Categorie: Actual

functionarul electronicAJOFM Prahova anunță demararea unui proiect denumit „Funcționarul Electronic 2.0" menit să scadă birocrația de la ghișeele acestei instituții.

Astfel, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, în parteneriat cu AJOFM Cluj, implementează un sistem electronic de tip self-service, care va conține o platformă web și o serie de terminale touchscreen de ultimă generație, aparate ce vor deservi toți beneficiarii agenției, atât pe cei aflați în căutarea unui loc de muncă, dar și pe angajatorii care depuneau, până acum, declarațiile cu locurile de muncă vacante la ghișeele AJOFM Prahova. 

„Aparatele care vor fi achiziționate prin proiectul Funcționarul Electronic 2.0 vor simplifica procedurile birocraticele cu care se confruntă beneficiarii instituției noastre, fie că se numesc șomeri în căutarea unui loc de muncă, ori angajatori care caută personal calificat pentru domeniile de activitate diverse în care firma respectivă activează. Aceste aparate reprezintă o schimbare concretă în sensul simplificării și a debirocratizării activității AJOF Prahova. Angajatorii își vor putea depune locurile de muncă vacante prin intermediul acestor aparate, ori prin cel al platformei web special create pentru această activitate, fără a mai fi nevoie să se deplaseze neapărat la birourile instituției noastre. Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă își vor putea efectua viza lunară de la aceste aparate, nemaifiind nevoie să stea la cozile de la ghișee. Sistemul electronic ușurează și munca colegilor noștri. Funcționarul electronic 2.0 reprezintă un avantaj real oferit tuturor beneficiarilor care trec pragul AJOFM Prahova", a declarat Cristina Stoichici, directorul instituției.

Funcționarul electronic 2.0 reprezintă un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară Nr. 4 – Modernizarea Serviciului Public de Ocupare. Beneficiar: AJOFM Cluj. Parteneri: AJOFM Arad și AJOFM Prahova. Alte agenții de ocupare sprijinite prin proiect: Gorj, Olt, Constanța, Maramureș, Mureș, Bistrița, Satu Mare.

Back To Top