Categorie: Actual

steag spaniaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, prin reţeaua EURES România oferă un număr de 800 locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni în Spania, se anunță într-un comunicat de presă al instituției.

DESCRIEREA OFERTEI:

Firma/Localitatea: SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL – Mantlagrana s/n 21730 Almonte, Huelva, Spania

Descrierea locului de munca: Recoltare capsuni

Cerintele locului de munca: sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, rezistenta la efort fizic
Durata contractului de muncă: aproximativ 3 luni, data estimata de angajare 15.02.2016; perioada de proba – 15 zile.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi; 39 ore pe saptamana, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii. In decursul celor 6.5 ore de lucru pe zi este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.

Salariul: oferit este de 40 euro brut/zi conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala

Alte beneficii: cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Perioada de proba este de 15 zile timp in care atat angajatul cat si angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Daca in perioada de proba decizia de reziliere a contractului apartine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de intoarcere. In situatia in care decizia apartine angajatorului costurile drumului de intoarcere vor fi suportate de angajator.

Persoanele interesate, dacă vor întruni condiţiile cerute, pot participa direct (fara a se inregistra in baza de date a AJOFM Prahova ) la selectia ce va avea loc in data de 25.01.2016 incepand cu ora 9.30 la sediul Centrului Regional de Formare Profesionala a Adultilor Calarasi, str. Sloboziei, nr. 4 bis (puncte de reper Prefectura Calarasi/ Primaria Calarasi).

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul AJOFM Prahova din Ploiesti, str. Nicolae Iorga, nr. 1, etaj 1, biroul 3 , tel. 0244/577380 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top