Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii evaziuneJoi dimineaţă, polițiștii DGA, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au descins la sediul postului de poliţie din comuna Filipeştii de Pădure.

Au fost vizaţi patru angajaţi ai postului de poliţie din Filipeşti şi unul al Poliţiei Băicoi, într-un dosar care vizează fapte de corupţie.

Printre acuzaţiile aduse de procurori se numără trafic de influenţă şi instigare la trafic de influenţă, luare de mită şi abuz în serviciu.

Comunicatul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova:

„La data de 04.02.2016, ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova, sprijiniți de lucrători din cadrul S.J.A. Dâmboviţa, S.J.A. Buzău și Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, sub coordonarea procurorului de caz desemnat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, desfăşoară 3 percheziţii domiciliare, din care una la sediul Postului de Poliţie Filipeştii de Pădure, şi pun în aplicare 5 mandate de aducere într-un dosar penal ce priveşte săvârşirea unor infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual de către 4 agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Filipeştii de Pădure şi un agent de poliţie al Poliţiei Oraşului Băicoi – Formaţiunea Rutieră.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţii -D.G.A. şi de cel al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI)”.

Polițiștii „să mânâncă și gura mea ceva" cam așa pot fi numiți Dumitru Burduja și Viorel Tudose, de la Filipeștii de Pădure, aduși astăzi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Cei doi sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. Alături de cei doi, au mai fost audiați în calitate de suspecți alți trei agenți, doi tot de la Filipeștii de Pădure, iar al treilea de la Băcoi, dar au fost lăsați să plece acasă, fără ca procurorii să solicite luarea vreunei măsuri preventive asupra lor. Miza acestui dosar o reprezintă în mod evident activitatea infracțională a celor doi polițiști, Burduja și Tudose, veterani în sistem, care, de-a lungul vremii, au reușit să facă legea în zona unde unde lucrau. Cei doi erau temuți în Filipești tocmai datorită modului în care operau, titrează jurnaliștii ziarulincomod.ro

Back To Top