Categorie: Actual

dna ploiestiProcurorii DNA – serviciul teritorial Ploiești cer redeschiderea urmăririi penale pe numele a șapte persoane care au deținut sau încă mai dețin funcții importante în județul Prahova.

Pe lista neagră se află Adrian Semcu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Constantin Cătălin Stan, fost subprefect al județului Prahova, Veronica Diaconu, fost primar al comunei Gorgota, dar și oameni de afaceri și alți funcționari publici.

Aceştia au fost găsiţi vinovaţi pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată. În acelaşi dosar au mai fost condamnate alte 12 persoane, funcţionari din cadrul Primăriei Gorgota şi rude ale acestora.

DNA Ploiești a solicitat, astăzi, Tribunalului Prahova confirmarea redeschiderii urmăririi penale, iar instanța urmează să se pronunțe în acest caz. În momentul de față, DNA nu a făcut public motivul pentru care a solicitat ca cele șapte persoane să fie anchetate, însă există informații că acest nou dosar are legătură cu o retrocedare ilegală de terenuri.
Sursa: ziarulincomod.ro

Back To Top