Categorie: Actual

bursa locurilor de munca absoventi

Asociația pentru Sprijin și Training Resurse Umane A.S.T.R.U. invită toți absolvenții cursurilor de calificare din cadrul proiectului „Școala de meserii pentru o viață prosperă SM-VIP” să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă 2016.

 

 

 

 

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vineri, 14 aprilie 2016, începând cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în următoarele locații:

Ploiești: Sala evenimente BEST Hotel, Bdul. Republicii, nr.154 (Cartier Albert);

Câmpina: Casa de Cultură «Geo Bogza» – Str. Griviței nr. 95.

„Această acțiune reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanță să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung”, spune directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici.

Rugăm toate persoanele interesate care au urmat cursurile din cadrul proiectului „Școala de meserii pentru o viață prosperă SM-VIP să ne contacteze de urgență în situația în care nu au posibilități de transport la cele două locații ale bursei locurilor de muncă, asociația urmând a identifica de la caz la caz sprijinul necesar.

Back To Top