Categorie: Actual

tramvai liniiÎn data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseul 39b va circula deviat, astfel: Pe sensul spre Cartier Vest : traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii. Pe sensul spre Hale Catedrala : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut. Nu se vor mai efectua statiile Enachita Vacarescu si Zimbrului. Se vor efectua toate statiile din parcurs.

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00 – 0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseul 102 va circula deviat, astfel: Pe sensul spre Gara Vest nu se modifica. Pe sensul spre Sp. Judetean : traseu normal pana la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Cosminele, dupa care va intra pe contrasens pe Sos. Vestului, apoi stanga Erou Moldoveanu Marian, dreapta Baraoltului, stanga Infratirii, dreapta Eremia Grigorescu, inainte Targovistei, stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se va mai efectua statia Bis. Inalt. Dlui de pe Sos. Vestului. Pe perioada circulatiei deviate se va opri in zona parcarii de pe partea dreapta pe str. Erou Moldoveanu Marian si se vor imbarca/debarca eventualii calatori.

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00 – 0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseele care deservesc P.I.P. vor circula deviat, astfel: Traseul 300, pe sensul spre P.I.P. : traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii. Pe sensul spre Gara Sud : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut. Traseul 301/302/303, sensul spre P.I.P. nu se modifica. Pe sensul spre Protan/Fero/ Radu de la Afumati: traseu normal pana la statia Pod Inalt, dupa care va intra pe str. Targovistei, apoi stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se va mai efectua statia Eremia Grigorescu de pe Gh.Gr. Cantacuzino. Traseul 304, sensul spre Gara Vest nu se modifica. Pe sensul spre P.I.P. : traseu normal pana la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Cosminele, dupa care va intra pe contrasens pe Sos. Vestului, apoi stanga Erou Moldoveanu Marian, dreapta Baraoltului, stanga Infratirii, dreapta Er. Grigorescu, inainte Targovistei, stanga Sos. Vestului si in continuare traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inalt. Dlui pe Sos. Vestului, respectiv Cantacuzino. Pe perioada circulatiei deviate se va opri in zona parcarii de pe partea dreapta pe str. Erou Moldoveanu Marian si se vor imbarca/debarca eventualii calatori.

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseele 713 si 716 vor circula deviat, astfel: Traseul 713, pe sensul Faredo - Petrobrazi : traseu normal pana la statia Popa Farcas, apoi va circula pe strazile Pod Inalt, Malu Rosu, Sos. Vestului, apoi dreapta Gh. Gr. Cantacuzino, dupa care traseu normal. Nu se vor mai efectua statiile Zimbrului, Enachita Vacarescu si Lic. Constructii. Se va efectua statia N. Titulescu de pe str. Pod Inalt, iar in statia Bis. Inalt. Domnului autobuzul va astepta 5 minute calatorii care se deplaseaza pe jos din statiile care nu se efectueaza. Pe sensul Petrobrazi - Faredo : traseu normal pana la statia Bis. Inalt. Domnului de pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Sos.Vestului, Marasesti, Torcatori, Cantacuzino, dupa care traseul cunoscut. Traseul 716, sensul Pod Inalt – Petrobrazi nu se modifica. Pe sensul Petrobrazi – Pod Inalt : traseu normal pana la statia Lamaita care va fi si capat de linie. Nu se va mai efectua statia Biserica Inaltarea Domnului de pe Sos. Vestului.

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, astfel ca traseul 35 nu va mai circula pe portiunea cuprinsa intre Lamaita si Enachita Vacarescu si traseul 35b nu va mai circula pe portiunea cuprinsa intre Enachita Vacarescu si Bloc 39. La traseul 35, pe sensul spre Centru, prima statie de imbarcare va fi Enachita Vacarescu, iar orele de plecare din aceasta statie sunt stabilite cu 5 min mai tarziu fata de plecarile de la Lamaita. Celalalt sens nu se modifica. La traseul 35b, pe sensul spre Centru ruta nu se modifica. Pe sensul spre Vest, capatul de linie va fi statia Enachita Vacarescu.

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest-Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseul 36 va circula astfel: Pe sensul spre UZTEL nu se modifica. Pe sensul spre Pod Inalt : traseu normal pana la statia Lamaita care va fi si capat de linie. Nu se vor mai efectua statiile Biserica Inaltarea Domnului/Sos. Vestului, Biserica Inaltarea Domnului/Cantacuzino si Pod Inalt .

In data de 13.04.2016, intre orele 20:00-0:30, din cauza lucrarilor care se executa la calea de rulare in intersectia Sos. Vestului cu str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul Vest – Nord, circulatia rutiera va fi inchisa, iar traseul 202, pe portiunea cuprinsa intre Pod Inalt si intersectia strazilor Cantacuzino cu Carol Davila nu va mai circula. Astfel, pe sensul spre Gara Sud, prima statie de imbarcare va fi Enachita Vacarescu. Orele de plecare din aceasta statie sunt stabilite cu 5 minute mai tarziu fata de plecarile din Pod Inalt. Nu se vor mai efectua statiile Pod Inalt, Eremia Grigorescu si Biserica Inaltarea Domnului . Pe sensul spre Pod Inalt : traseu normal pana la statia Enachita Vacarescu, care va fi si capat de linie. Nu se vor mai efectua statiile Lic. de Constructii, Biserica Inaltarea Domnului si Pod Inalt.

Back To Top