Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

finante locale ploiestiPrimaria Municipiului Ploiesti, prin Serviciul Public Finante Locale Ploiesti reaminteste contribuabililor ploiesteni ca,ultima zi pentru depunerea Declaratiei fiscale pentru stabilirea impozitului/taxei pe cladiri rezidentiale/nerezidentiale/ cu destinatie mixta este data de 31 mai 2016.

Aceasta obligatie revine persoanelor fizice care detin cladiri cu destinatie nerezidentiala (sediu de firma) sau mixta (sediu de firma si locuinta) si persoanelor juridice care au cladiri aflate in proprietate la data de 31 decembrie 2015.

Declaratiile- tip se pot procura de la registraturile institutiei sau se pot descarca de pe site-ul institutiei www.spfl.ro, sectiunea: "Persoane fizice-Formulare si acte necesare" sau, dupa caz "Persoane juridice - Formulare si acte necesare" si se pot transmite, împreuna cu documentele justificative, prin urmatoarele modalitati: 1.Prin e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum si pe adresa de email a institutiei Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 2. Prin posta cu confirmare de primire. 3.

La ghiseele registraturii Serviciului Public Finante Locale Ploiesti situate în B-dul Independentei nr.16 si Soseaua Vestului nr.19. Reamintim totodata ca, pentru anul 2016, primul termen de plata a impozitului pe cladiri, impozitului pe teren si pe mijloacele de transport datorate de contribuabili persoane fizice si juridice, a fost prelungit de la 31 martie la 30 iunie 2016. Contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2016, impozitul pe cladiri, terenuri, respectiv pe mijloace de transport beneficiaza de bonificatia de 10% acordata pentru plata integrala a obligatiilor fiscale.

Back To Top