Categorie: Actual

pistol 1Un grup de mașini cu numere de Prahova și Ilfov au fost văzute, azi noapte, în mai multe localități din județ, împrăștiind materiale electorale ilegale.

Conform surselor citate de observatorulph.ro, doi tineri din comuna Măgurele au început să urmărească o mașină din acest grup. După ce au văzut cum distribuie materiale electorale în Lipănești și Plopeni, au ajuns în Ploiești.

În zona de Sud a orașului, mașina tinerilor din Măgurele a fost interceptată de un grup format din mai multe mașini. Speriați, aceștia au fugit către sediul Poliției Municipale pentru a obține protecția polițiștilor, dar și pentru a reclama cele văzute.

Imediat după ce polițistul de la intrare le-a permis acestora să intre în sediu, strada a fost blocată de mașinile urmăritorilor, care l-au somat pe polițist să îi scoată din sediu pe cei doi tineri.

În momentul în care polițistul le-a solicitat acestora să elibereze strada și să meargă acasă, ocupanții mașinilor au început să vocifereze, fapt care l-a determinat pe omul legii să-i someze cu pistolul din dotare. Abia după ce acesta a scos arma, grupul a început să se disperseze.

Mai multe informații: observatorulph.ro

Back To Top