Categorie: Actual

politie noapteaDupă ultimele evenimente din Ploiești în care orașul se putea confunda cu un câmp de luptă, cititorii ploieșteni ai Actualității PH au publicat comentarii legate de starea de nesiguranță trăită de cetățeanul obișnuit. Ploieștenii spun că Poliția nu își face datoria, existând o stare de teamă generalizată în rândul opiniei publice.

Citește și: Vestul sălbatic. Împușcături și bătaie cu săbii în Ploiești

Jurnaliștii de la ziarulincomod.ro au publicat și ei o analiză grăitoare a evenimentelor grave petrecute în Ploiești de la începutul anului.

Citește și: Bătăi pe stradă, înjunghieri și reglări de conturi numeroase de la începutul anului până în prezent

Iată exemple de comentarii ale ploieștenilor:

Nu-i de mirare. ... e vremea lor, au legea de partea lor. Infractorii sunt protejați. În centru noaptea e dezastru. ..motociclete care își ambalează motoarele, mașini care fac liniuțe, puradei lăsați noaptea la cerșit printre cei care stau la rand la shaorma, fără ca vreun polițist sa se întrebe cei cu un copil minor pe strada la miezul nopții. Dezastru total".

„Politia doarme???Sectia 3 cea mai faimoasa cu niste specimene...Unii sunt de mult de dat afara din politie !!! Lasati tinerii dornici sa faca treaba,nu cei care sunt paraleli cu aceasta frumoasa si periculoasa meserie !”

Back To Top