Categorie: Actual

masini loviteCu o lună de zile în urmă, un Volkswagen Golf 3, cu o doamnă respectabilă la volan, se apropia amenințător de semnul „Interzis" de la intrarea pe strada Vasile Lupu, sediul Poliției Prahova. Fără nici un semn că ar dori măcar să se asigure dacă de pe strada Victoriei ar dori vreun șofer să intre în strada intersectată, în mod ilegal, de doamna cu pricina, șoferița calcă accelerația înainte, de parcă semnul „Interzis" ar fi unul de „Sens unic", iar strada Victoriei nici nu ar intersecta, în mod periculos de perpendicular, Vasile Lupu.

Din păcate pentru respectabila doamnă din povestea noastră, de pe Victoriei venea un alt autoturism, la volanul căruia se afla un polițist, care știa că e imposibil să vină cineva din stânga lui, fiind interzis. Amândoi șoferii fiind foarte convinși la bordul propriilor mașini, impactul a fost unul de neevitat.

Doamna care alerga pe interzis a lovit în plin mașina care ieșea, regulamentar, de pe Victoriei. Norocul a fost, totuși de partea doamnei. Mașina în care se afla s-a răsturnat, însă șoferița a reușit să iasă din Volkswagenul buclucaș întreagă și nevătămată. Și cu gura mare. De ce?

Pentru că doamna nu este chiar „nimeni" în orașul ăsta de pile și relații, fiind soacra unui alt domn mare și tare de prin poliție. Polițistul a cărui mașină fusese lovită a ieșit cu scandal, când a văzut că șoferița este nevătămată și cu gura mare. După amenințări verbale, s-au dat niște telefoane la pilele și relațiile din poliție.

Doamna de partea ei, iar domnul polițist de partea lui. Nu mult a trecut până când au sosit de partea amândorura pilele din, ați ghicit, aceeași poliție județeană.

După ce s-au duelat în pile și declarații, sursele noastre spun că indivizii s-au păcit. Polițistul și-a luat mașina, iar doamna piloasă a mai lăsat Volkswagenul ciufulit să zacă, vreo două zile, pe trotuarul de pe Vasile Lupu.

Fapt care a adus ghinion mașinii răsturnate. Pentru că, a doua zi, un alt Volkswagen Golf 3 a reușit performanța să intre în mașina răsturnată cu două zile înainte a doamnei cu pile. Moment în care, mașina care se mai ținea pe o roată după experiența nefastă a răsturnării, a cedat și a picat pe burtă, nemaireușind să-și păstreze toate patru jantele la purtător.
Concluzia? Oricâte pile ai avea într-un oraș care pare neadministrat de Poliție, Karma lucrează, nu întotdeauna în favoarea ta. Apropo: o fi vreun dosar deschis la Poliția Rutieră pe numele doamnei, sau nu a văzut nimeni accidentul produs la 50 de metri de sediul județean al Poliției Prahova?

Sebastian Ignat

Back To Top