Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caseta bani bancaSucursala Raiffeisen Ploiești a fost scena unui megascandal în luna iunie 2013, după ce câțiva clienți au reclamat la Poliția Prahova dispariția unor bunuri și sume de bani totalizând peste un milion de euro din casetele de valori. După ce s-au modificat declarațiile inițiale, sumele reclamate ca fiind prejudiciu s-au micșorat. Valoarea finală a furtului s-ar ridica la 2.700.000 lei, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova.

Trei angajate ale unei unități bancare cercetate de ofițerii de investigare a criminalității economice sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Ofițerii de investigare a criminalității economice au definitivat cercetările într-un dosar penal în care au fost cercetate trei ploieștence sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu și l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Din cercetări a rezultat că, în calitate de funcționare ale unei agenții bancare, cele trei nu și-ar fi îndeplinit în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, din culpă, fapt ce ar fi dus la prejudicierea intereselor a două persoane, prin dispariția mai multor sume de bani și bunuri pe care acestea le aveau depozitate în casetele de valori închiriate de la instituția financiară în cauză.
Paguba creată acestora este de 2.700.000 lei, respectiv valoarea bunurilor reclamate ca fiind dispărute.

Back To Top