Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Luni 26 aprilie, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti a depistat, în jurul orelor 10.00, un bărbat care a sustras mai multe componente metalice de la vagoanele CFR staţionate în zona Gării Ghighiu. Ioan S. de 42 ani din Ploieşti a atras atenţia jandarmilor în momentul în care se deplasa prin comuna Bărcăneşti cu un atelaj hipo în care avea încărcate componentele metalice sustrase.

Întrebat cu privire la provenienţa bunurilor transportate, bărbatul nu a fost în măsură să justifice în vreun fel dobândirea lor iar în urma verificărilor jandarmilor  s-a stabilit că bunurile au fost sustrase cu o zi înainte de la vagoanele CFR, iar la momentul depistării Ioan S. se îndrepta către un centru de colectare a fierului vechi pentru a le valorifica.

Prejudiciul, constând în peste 850 piese metalice a fost recuperat în totalitate, bărbatul fiind predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor. Celui în cauză i-au fost întocmite documente de constatare  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de componente ale căii ferate, de bunuri din vagoanele care sunt în compunerea unui tren aflat în circulaţie sau programat pentru circulaţie.

Back To Top