Categorie: Actual

suspect tentativa omor cofetarie ploiesti nordMagistrații Tribunalului Prahova au prelungit mandatul de arestare preventivă solicitat de procurori pe numele lui Cătălina Bădălău, tânărul care a înjunghiat o vânzătoare într-o cofetărie din zona Ploiești Nord.

Decizia instanței:

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, şi, în consecinţă: În baza art.236 Cod proc. pen., dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului BĂDĂLĂU MARCEL CĂTĂLIN, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.08.2016 până la 02.09.2016 inclusiv. În baza art.275 alin.3 Cod proc. penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu, azi, 01.08.2016," conform portalului instanțelor de judecată.

Cătălin Bădălău a fost arestat în data de 5 iulie, la o zi după ce s-a predat polițiștilor cărora le-a recunoscut că el este autorul agresiunii în urma căreia o fată de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital cu multiple plăgi înjunghiate.

Citește și:
Tentativă de omor în Ploiești Nord. Agresorul tinerei înjunghiate a fost reținut

Back To Top