Categorie: Actual

catuseMiercuri, în jurul orei 15, dispeceratul Poliției orașului Slănic a fost sesizat telefonic de o vânzătoare de la un magazin din localitate, asupra faptului că un bărbat ar fi înșelat-o cu suma de 150 lei, sub pretextul efectuării unor cumpărături, după care s-ar fi urcat într-un autoturism.

Polițiștii au efectuat verificări și au identificat un autovehicul care corespundea descrierii, staționând în apropierea unui alt magazin din oraș. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat din județul Ilfov, de 36 de ani, stabilindu-se că acesta aștepta o altă persoană.

În momentul interceptării bărbatului care a ieșit din magazin, polițiștii au fost sesizați de vânzătoare despre faptul că acesta a fi încercat să o înșele subtilizând o bancnotă de 50 de lei din restul pe care i-l dăduse la o bancnotă de 200 de lei.

Polițiștii au identificat bărbatul ca fiind tot din județul Ilfov, în vârstă de 27 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta era bănuit și de comiterea unei înșelăciuni sesizate inițial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la această infracțiune, polițiștii reținând pentru 24 de ore bărbatul de 27 de ani.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, cu propunere legală.

Sursa: Comunicat IPJ Prahova

Back To Top