Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scoala soferiDin cauza unor probleme tehnice, luni nu se poate susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, nu se pot face înscrieri la proba practică şi nu se soluţionează nici cererile de preschimbare, anunţă Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

„Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoştinţă faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, astăzi, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere", se notează în comunicatul DRPCIV.

Reprezentanţii DRPCIV susţin că se lucrează, la ora transmiterii acestei ştiri, la remedierea situaţiei apărute.

Back To Top