Categorie: Actual

perchezitii cerasuPoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat./ 5 persoane vor fi conduse la audieri.

În dimineața zilei de 17 august, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au efectuat patru 4 percheziţii la domicilile unor persoane din municipiul Ploieşti, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spaţiu de cazare.

Din cercetări a reieşit că, la data de 1 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în unitatea de cazare, din municipiul Ploieşti, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de 33.000 de lei.

De asemenea, vor fi puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Totodată, poliţişti de la secţiile de poliţie şi Biroul Rutier din municipiul Ploieşti vor acţiona în zonă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluenţa traficului rutier.

La activităţi participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Back To Top