Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tantar tigruUn ploieștean s-a prezentat la Primăria Ploiești, reclamând faptul că băiatul său de șase ani a fost înțepat de țânțarul tigru, care poate purta virusul Zika. Serviciile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție sunt blocate de câteva luni în municipiul Ploiești, în urma refuzului Direcției Economice din Primăria Ploiești de a mai achita facturile restante către operatorul cu care Primăria Ploiești are contract pentru prestarea acestor servicii.

copil intepat de tantar negru „Mă numesc Radu Cristian, locuiesc în Ploiești, în zona Piața Anton. Copilul meu este bolnav de două zile. Am avut și eu aceleași simptome înainte. A căzut și soția la pat. Copilul nu poate să se ridice, are febră, varsă, nu poate să se ridice în picioare. Are vârsta de șase ani. Este țânțarul negru, cu dungi albe. Acesta este purtător de virus Zika.Întâi am sunat, m-au trimis dintr-o parte în alta, am nimerit la RASP, iar de acolo mi s-a spus să iau legătura aici că s-au blocat plățile la dezinsecție", reclamă ploieșteanul.

 

.be" target="_self">Link VIDEO

Back To Top