Categorie: Actual

VEOLIA HDMarţi, 30 august, Veolia Energie Prahova a încheiat cu succes testul de presiune, o etapă foarte importantă a lucrărilor de vară ce vizează asigurarea funcţionării optime a reţelei de termoficare pe parcursul sezonului de încălzire 2016-2017, se anunță într-un comunicat al companiei.

Testul de presiune de marți a făcut parte dintr-o serie de lucrări complexe de mentenanţă a reţelelor de încălzire urbană din Ploieşti. Veolia Energie Prahova face aceste investiţii vitale din dorinţa de a asigura un grad ridicat de continuitate a furnizării energiei termice şi pe perioada următorului sezon rece.

Comunicat Veolia:

„Intervenţiile de testare a conductelor au început la orele 10:00, organizarea şi eficienţa echipelor tehnice făcând posibilă încheierea acestuia mai devreme decât ora prognozată. Am reuşit astfel să nu vă creăm un disconfort prin întreruperea furnizării apei calde după intervalul planificat.
Testul de presiune şi-a dovedit pe deplin utilitatea, fiind identificate patru puncte ale reţelei de termoficare care prezentau risc de apariţie a unor eventuale întreruperi în furnizarea de căldură. Simularea condiţiilor de iarnă şi umplerea reţelei cu agent termic la presiune ridicată au scos la iveală zone ale conductelor care ar fi putut ceda pe parcursul sezonului de încălzire.

Acolo unde a fost necesar, echipele Veolia Energie Prahova au intervenit imediat pentru efectuarea reparaţiilor necesare asupra conductelor, astfel că s-a reuşit în timp record reluarea furnizării apei calde, iar în cele câteva zone restrânse afectate alimentarea cu apă caldă s-a făcut în condiţii normale pentru toţi clienţii.
Rezultatele acestui test de presiune au fost pe măsura muncii şi dedicării investite continuu de către echipele Veolia Energie pentru asigurarea funcţionarii optime a sistemului, chiar şi în condiţii extreme. Ne-am asigurat astfel că următorul sezon de încălzire se va derula fără probleme, iar dumneavoastră veţi beneficia de confortul dorit.
Dorim să vă mulţumim dumneavoastră, utilizatorilor sistemului centralizat de termoficare, pentru încrederea acordată şi vă asigurăm că vom continua să depunem toate eforturile pentru a vă oferi, aşa cum v-am obişnuit, un serviciu de calitate" - Sursa: Comunicat Veolia Energie Prahova.

Back To Top