Categorie: Actual

politia locala ploiestiPolițiștii locali au intervenit, în apropierea colegiului ploieștean Victor Slăvescu, pentru a soluționa un conflict izbucnit între mai multe persoane. Din primele informații ale Poliției, părinții unei eleve o „certau" pe o fată de 17 ani, colegă cu fiica lor, din cauza unui conflict existent între cele două adolescente. Agresorii, un bărbat și o femeie, au părăsit zona în fugă, după intervenția polițiștilor locali. Eleva agresată a fost condusă la secția 4 de Poliție pentru a depune plângere.

Comunicatul Poliției Locale Ploiești

În cursul zilei de joi, 20.10.2016, în jurul orei 13.00, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, care asigura măsuri de ordine și liniște publică în zona Colegiului „Victor Slăvescu", a observat o persoană de sex feminin în timp ce discuta pe un ton ridicat cu una dintre elevele unității de învățământ, împingând-o pe aceasta în gardul verde de pe strada Libelulei.

În momentul intervenției polițiștilor locali pentru dezamorsarea conflictului, în apărarea femeii a intervenit și un bărbat, ce se afla în apropiere. La scurt timp, cei doi agresori au părăsit în fugă zona.

Din primele verificări se pare că cele două persoane erau părinții unei alte eleve cu care numita L.M.C., de 17 ani, elevă în clasa a XI a liceului menționat anterior, se afla în conflict. Polițiștii locali au condus-o pe elevă la sediul Secției nr. 4 Poliție pentru a depune plângere.

Sursa: Comunicatul Poliției Locale Ploiești

Back To Top