Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

florian ionita-696x435Un șofer a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru dare de mită. Cel care l-a reclamat a fost Florian Ioniță, agent în cadrul Secției 1 Ploiești și fost lider de sindicat. ioniță îl oprise pe șofer la un control de rutină.

Șoferul a fost prins, în ziua de 9 noiembrie 2015, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice un autoturism marca Audi A6 în zona de nord a Ploieștiului.

Șoferul i-a dat agentului de poliție actele împreună cu trei bancnote de 100 de lei.

Florian Ioniță a refuzat banii și a continuat controlul. În urma alcooltestului, a reieșit că Ionuț Sandu consumase alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul fiind o alcoolemie de 0.60.

Bărbatul a condus la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești unde i s-au prelevat și probe biologice. Pe drum, Sandu a încercat din nou să scape fără să fie sancționat și a ridicat miza, doar că Florian Ioniță a refuzat ofertele șoferului.

Ionuț Sandu a fost trimis în judecată atât pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului cât și pentru dare de mită. Dosarul său se judecă pe rolul Tribunalului Prahova.

Back To Top