Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

doctor-spital-operatieMinistrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că din momentul lansării telefonului destinat reclamării cazurilor de corupţie din sistemul sanitar, în urmă cu zece zile, până în prezent, au fost semnalate 88 de posibile încălcări ale legii.

"Linia anti-corupţie şi protocolul încheiat cu Direcţia Generală Anticorupţie, cu DNA şi cu Parchetul sunt un pas esenţial pe care l-am făcut pentru curăţarea sistemului de fraudă şi de corupţie. Pot să vă spun că, în ultimele 10 zile, au fost primite 88 de apeluri la această lunie, apeluri care vizau cazuri de corupţie sau de fraudă din sistemul de sănătate", a declarat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătăţii a prezentat bilanţul celor şapte luni în care a condus instituţia, precizând că principala reuşită este că atât medicii, cât şi managerii de spitale şi autorităţile centrale încep să scoată la lumină problemele.

"Sunt multe îmbunătăţiri pe care atât aparatul central de guvernare, cât şi Ministerul Sănătăţii trebuie să le facă. Primul lucru pentru a putea recâştiga încrederea oamenilor este să încetezi să îi minţi. Cred că ne-am minţit prea mult pe noi înşine, pentru prea mult timp. De aceea, am pus la punct sistemul de măsurare a satisfacţiei pacienţilor prin SMS, care va fi disponibil în toată ţara de săptămâna viitoare. Sistemul nu suferă doar de subfinanţare, ci şi de lipsa respectării regulilor şi de corupţie. Cel mai bun leac este transparenţa şi pedepsirea neregulilor", a explicat ministrul.

Sursa: mediafax.ro

Back To Top