Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

serviciul de telecomunicatii specialeCurtea Europeană de Justiţie a decis miercuri că guvernele statelor din blocul comunitar nu pot obliga firmele de telecomunicaţii să păstreze toate datele clienţilor lor pentru o anumită perioadă de timp.

În decizia din 2014 privind drepturile digitale, Curtea de Justiţie a declarat nulă directiva privind păstrarea datelor de trafic şi de localizare, arătând că se încalcă dreptul la viaţă privată şi de protecţie a datelor personale. Pe baza acestei decizii s-au înaintat Curţii două solicitări privind obligativitatea firmelor de telecomunicaţii din Suedia şi Marea Britanie de a păstra datele, se arată într-un comunicat al Curţii de Justiţie de la Luxemburg.

O astfel de legislaţie „depăşeşte limitele a ceea ce este strict necesar şi nu poate fi considerată justificată într-o societate democratică", au arătat judecătorii de la Curtea de Justiţie a UE (CJUE) în decizia de miercuri.

Back To Top