Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian-ghitaPoliţiştii care l-au pierdut din vedere pe Sebastian Ghiţă în tipul filajului nu sunt vinovaţi şi nu au încălcat regulile interne, arată ancheta cerută de Ministrul de Interne.

Potrivit Poliţiei Române, urmare a solicitării ministrului Afacerilor Interne, din 22 decembrie, la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost făcută o anchetă internă privind activităţile desfăşurate în cazul lui Sebastian Ghiţă, anchetă, al cărei rezultat a fost prezentat procurorului.

Ancheta internă a vizat modul în care s-au derulat controlul judiciar, realizarea procedurii de citare, punerea în executare a mandatului de aducere şi efectuarea activităţilor dispuse prin ordonanţa emisă de unitatea de parchet competentă, desfăşurate de poliţişti de la Poliţia Judeţeană Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale.

În urma anchetei s-a stabilit că poliţiştii de la Poliţia Judeţeană Prahova „au executat activităţi de aducere la îndeplinire a citaţiei procedurale, a mandatului de aducere, precum şi de executare a măsurilor controlului judiciar", în timp ce poliţiştii de la Direcţia Operaţiuni Speciale au desfăşurat activităţile dispuse de procuror, prin ordonanţă.

„Acestea au avut drept scop completarea materialului probator, fără limitarea libertăţii de mişcare a inculpatului Ghiţă Sebastian", precizează Poliţia Română, potrivit News.ro.

Potrivit sursei citate, nu au fost constatate încălcări ale normelor procedurale, iar în ceea ce priveşte cooperarea interinstituţională s-au dispus măsuri pentru îmbunătăţirea acesteia.

Poliţia Română mai precizează că în prezent continuă cercetările pentru punerea în executare a mandatului de aducere emis pe numele lui Sebastian Ghiţă, „cadrul procedural limitând activităţile, comparativ cu măsurile dispuse în cazurile de dare în urmărire a unei persoane".

Sursa: digi24.ro

Back To Top