Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghitaCurtea Supremă a stabilit pentru 5 ianuarie termen pentru judecarea solicitării DNA, de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv. Însă fostul deputat nu şi-ar putea pierde doar libertatea, ci şi bunurile puse gaj, în contul cauţiunii, în valoare de aproximativ 60 de milioane de lei.

Decizia anunţată vineri de instanţa supremă vine după ce, joi, Poliţia a sesizat ICCJ că fostul deputat nu s-a prezentat pentru a semna la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, din Ploieşti, când era programat.

În cazul în care judecătorii consideră că Sebastian Ghiţă a încălcat prevederile controlului judiciar, ar putea emite un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a trimis Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie documentele prin care a anunţat că Sebastian Ghiţă a încălcat termenii controlului judiciar.

Citește și: Sebastian Ghiță nu s-a prezentat la controlul judiciar. Poliția sesizează instanța, iar DNA va cere din nou arestarea

Back To Top