Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

viscol ploiesti haleAvând în vedere temperaturile scăzute şi ninsorile preconizate pentru perioada 05-06.01.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa al judeţului Prahova vă reaminteşte următoarele măsuri:

 Evitaţi să plecaţi la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică; dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate;
 Asiguraţi-vă că sistemul de încălzire al autoturismului funcţionează şi echipaţi corespunzător autovehiculul pentru circulaţia în condiţii de iarnă. Dacă viscolul vă blochează în trafic, în afara localităţilor;
 Trageţi pe dreapta şi porniţi luminile de avarie;
 Anunţaţi evenimentul la numărul de urgenţă – 112, indicând locul unde aţi rămas blocat;
 Rămâneţi în autoturism până ce forţele de intervenţie vin să vă salveze. Nu părăsiţi autoturismul dacă nu vedeţi în apropiere o clădire în care aţi putea să vă adăpostiţi;
 Porniţi motorul şi sistemul de încălzire aproximativ 10 minute la fiecare oră;
 Mişcaţi-vă pentru a menţine organismul cald, evitând extenuarea;
 Porniţi lumina din interior, pe timp de noapte, pentru ca echipele de salvare să vă poată localiza.

În acest context, se recomandă tuturor participanţilor la trafic şi în special celor din zonele aflate sub incidenţa avertizărilor meteo, să respecte restricţiile de viteză şi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere.
De asemenea, recomandăm utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi să aibă în vedere echiparea vehiculelor corespunzator (anvelope de iarnă, saculeţ cu material antiderapant şi lopată), astfel încât să fie evitată producerea unor posibile evenimente rutiere, iar deplasarea să se facă doar dacă este strict necesar.
Se va institui serviciul de permanenţă la sediul primăriilor si se va urmări evoluţia fenomenelor meteorologice pentru a putea lua măsurile preventive care se impun, inclusiv în caz de urgenţă, în scopul limitării eventualelor efecte negative ale fenomenelor menţionate.

Back To Top