Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adapost social ploiestiAvând în vedere condițiile meteo vitrege din ultimele zile, Primăria municipiului Ploiești informează persoanele interesate că adăpostul de noapte, cu sediul în B-dul Petrolului, nr.8, este deschis permanent în această perioadă.

Vă reamintim că aici persoanele fără adăpost primesc un bon de masă pentru hrană caldă la cantina socială a Fundației "Constantin și Elena", ceai cald, dispun de televizor și posibilitatea de a se spăla. De asemenea, acestea își pot spăla și rufele de două ori pe săptămână.

Menționăm că adăpostul are o capacitate de 50 de locuri care pot fi suplimentate cu un număr de 30 de saltele. Având în vedere condițiile meteo, chiar dacă locurile nu sunt suficiente, vor fi găsite soluții ca toate persoanele care solicită găzduire să fie primite în centrul de noapte.

În prezent, peste 70 de persoane sunt găzduite la Adăpostul de noapte.

Totodată, municipalitatea recomandă cetăţenilor care întâlnesc persoane fără adăpost să semnaleze acest fapt la Dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti, la numărul de telefon 0244/954, pentru a se putea interveni operativ, urmând ca acestea să fie transportate şi găzduite la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost.

Back To Top