Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2Judiciariștii ploieșteni au efectuat miercuri patru perchezitii la persoane bănuite că ar fi participat la comiterea unor tâlhării. Două persoane au fost reținute, anunță Poliția Prahova.

La data de 11 ianuarie a.c., judiciariștii ploieșteni cu sprijinul luptătorilor S.A.S., au desfășurat 3 percheziții domiciliare în Ploiești și una în comuna Sălciile, fiind vizate 2 persoane bănuite că ar fi participat la comiterea a 2 tâlhării, care au avut loc în luna noiembrie în Ploiești.

Din cercetări a reieșit că cei doi ploieșteni sunt complicii altor trei persoane, la care polițiștii descinseseră la data de 19 decembrie 2016.

Din investigații a reieșit că aceștia acționau, cu precădere, în mediul stradal, deposedând victimele de bunuri precum telefoane mobile și portofele.

Cei doi ploieșteni, în vârstă de 19, respectiv 20 ani au fost reținuți. ( Ceilalți 3 fiind deja arestați preventiv de la data de 20 decembrie ).

În cursul acestei zile, cei doi urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost realizate cu suportul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Sursa: Comunicat Poliția Prahova

Back To Top