Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghitaSuspendarea adjunctului SRI, Florian Coldea, anchetă internă în Poliţia Română şi verificarea, pentru a doua oară, a doctoratului Laurei Codruţa Kovesi. Un întreg sistem se află în plină furtună după dezvăluirile făcute de fugarul Sebastian Ghiţă, cel care este urmărit penal în mai multe dosare și este căutat de procurori din două parchete.

Primul scandal, în care au fost angrenate mai multe instituţii ale statului, a avut-o în centru pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie este parchetul care are în instrumentare două cauze în care Ghiţă este vizat, în alte două dosar fiind trimis în judecată.

În data de 27 septembrie, Sebastian Ghiţă a depus la Parchetul General un autodenunţ în care susţinea că, împreună cu mai mulţi demnitari ai statului român, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiză a tezei de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ulterior, procurorii au deschis un dosar, fiind audiate mai multe persoane. Pe parcursul anchetei, fostul deputat nu a putut să îşi probeze spusele, astfel că dosarul a fost clasat. Tot în acel context, Ghiţă susţinea că a avut o relaţie de prietenie cu Kovesi şi a vorbit pentru prima dată de mailul cucuveaua mov. "Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian", a replicat procurorul şef al DNA.

Ulterior, a fost sesizat şi Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru verificări. Consiliul a concluzionat, pe 8 decembrie, că procurorul şef al DNA nu a plagiat în lucrarea "Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal", propunerea fiind de menţinere a titlului de doctor. Reprezentanţii comisiei de specialitate au recomandat totuşi ca lucrarea să nu fie publicată în forma actuală deoarece patru procente din doctorat, care reprezentau generalităţi, erau fraze copiate.

Sebastian Ghiţă a candidat la alegerile parlamentar din decembrie însă nu a mai obţinut un mandat de deputat. Astfel, la câteva luni de la scandal, Ghiţă a rămas fără imunitate. După expirarea mandatului, chiar dacă fostul deputat era cercetat sub control judiciar, neavând permisiunea de a părăsi ţara, procurorii DNA Ploieşti au cerut măsuri de supraveghere.

Ghiţă a fost pierdut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, de poliţiştii care îl filau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, poliţiştii care îl supravegheau ar fi spus că acesta conducea cu peste 200 km/h şi că un alt autoturism i-ar fi blocat pe poliţişti. Ulterior, maşina în care se afla Sebastian Ghiţă a fost găsită la locuinţa sa, astfel că cei care efectuau filajul ar fi crezut că doarme. Pe numele lui Sebastian Ghiţă a fost emis un mandat de arestare în lipsă, după ce a încălcat măsura controlului judiciar, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională.

Sinteză mediafax.ro

Back To Top